Fagerheim Fjellstugu - 1177 meter over havet!
IMG_8263

Velkommen til Fagerheim!

Det er en knakende trivelig, nyoppusset fjellstue du ønskes velkommen til – pent oppusset, men ingen luksus, bare skikkelig hjemmekoselig, rent og pent. På Fagerheim vil du stortrives i et interiør med mye nostalgi i behold, mens du nyter utsikten over Hardangervidda. Du får nydelig mat av et vertskap som bryr seg om gjestene. Hit kommer man tilbake år etter år. Velg fjellferie på Hardangervidda, du også!

Vær tidlig ute

De fineste rommene blir reservert tidlig! Fjellstuen har 50 sengeplasser fordelt på 20 kjempetrivelige, nostalgiske soverom av varierende størrelse. Dette er ingen Turistforeningshytte, så du får ditt eget rom, som du slipper å dele med andre enn dem du reiser med. Vi har imidlertid et stort fellesrom, hvor du som ønsker rimeligere overnatting kan dele rom med andre og benytte din egen sovepose/lakenpose. Vi gir Turistforeningsmedlemmer rabatt dersom man bor i fellesrom i egen lakenpose. Barn som er 10 år eller yngre gis halv pris.

I villreinens rike

Fagerheim Fjellstugu er en perfekt base for mange aktiviteter på vidda. Spør oss gjerne om råd eller tips.

Du blir tatt vel imot enten du kommer som fjellvandrer eller bilturist. Bor du på Fagerheim, drar du fordeler av å kunne kjøre helt til døren, og du har samtidig et fenomenalt utgangspunkt for fjellturer på Hardangervidda – i alle himmelretninger.

Til bestilling og priser »

Hunder er også velkomne

Ta gjerne med deg hunden din til Fagerheim! Vi har et eget hus hvor det er anledning hvor du får lov å ha med deg hunden din på rommet ditt. Kommer du til fots eller på ski, så låner vi deg et hundebur mens du og voff er på besøk her. På Fagerheim skal også de firbeinte trives og ha det godt.

Trivsel og atmosfære

Fagerheim på Hardangervidda har en stemningsfull spisestue med gamle møbler og fantastisk utsikt til Hardangerjøkulen, med vannet i forgrunnen. Det gir en unik atmosfære og særegen ramme rundt ethvert måltid. I den hyggelige, felles peisestuen kan du virkelig slappe av. Vi har også en koselig fjellkafé. Selv her på Hardangervidda har vi trådløst nett – i fjellstuens hovedbygning, med gratis bruk for våre gjester. Stedet er kjent for en voksen, rolig atmosfære.

Til aktiviteter og severdigheter »

Spis godt & lev godt

På Fagerheim Fjellstugu tar vi godt vare på våre gjester. Om du bor hos oss med fullpensjon gir vi deg tre retters solid fjellkost på bordet hver kveld, perfekt etter en lang dag i fjellet. Om morgenen er det frokost med godt, nybakt brød, og du kan smøre deg niste til dagens aktiviteter mens vi fyller termosen din!

Ha et fantastisk opphold på Fagerheim!

Til mat og servering »

Nyheter

Skarverennet 2017

Skarverennet 2017 går av stabelen den 22/04 2017! Finn informasjon på Skarverennet.no. Fagerheim er et perfekt utgangspunkt for å gå Skarverennet og vi tilbyr overnatting, middag og frokost! Ta kontakt med oss for overnatting!

Les mer >>