Fagerheim Fjellstugu - 1177 meter over havet!
IMG_8263

Velkommen til Fagerheim!

Me ynskjer velkommen til fjellstova vår på Hardangervidda! Her kan du nytautsikta mot Hardangerjøkulen og andre toppar! Her hjå oss har me open kafèheile påske-og sommarsesongen der all maten er heimalaga og lokalt.

Me tilbyr overnatting i koselege nyoppussa rom! Me har 58 sengeplassar inklusivtto sovesalar. Fagerheim er ikkje medlem av DNT, bestiller du rom hjå oss får dueige rom med oppreidde senger! Born under 12 år bur for halv pris.

Du kan komma til oss til fots eller med bil. Fjellstova vår ligg 14 km frå Haugastøl togstasjon! Ta kontakt med oss dersom de ynskjer transport frå og til toget!

Til bestilling og priser »

Hunder er også velkomne

Ta gjerne med deg hunden din til oss! Me har rom der du har lov å ha med hund, så lenge den er i bur. Meld frå om dette ved bestilling.

Til aktiviteter og severdigheter »

Matglede

Det er viktig for oss på Fagerheim med ekte god mat laga frå botn av med gode råvarer. All maten me serverer er heimalaga og så langt det let seg gjera lokalt! Me serverer 3-rettars middag kvar dag for overnattingsgjestane våre.

Ha et fantastisk opphold på Fagerheim!

Til mat og servering »

Nyheter

Skarverennet 2020

Skarverennet 2020 går av stabelen den 18/04 2020. Finn informasjon på Skarverennet.no. Fagerheim er et perfekt utgangspunkt for å gå Skarverennet og vi tilbyr overnatting, middag og frokost. Ta kontakt med oss for overnatting.

Les mer >>