Fagerheim Fjellstugu - 1177 meter over havet!
IMG_8263

Velkommen til Fagerheim!

Vi ønsker velkommen til fjellstua vår på Hardangervidda! Her kan du nyteutsikten mot Hardangerjøkulen og andre topper! Her hos oss har vi åpen kafèhele påske-og sommarsesongen der all maten er hjemmelaget og lokal.

Vi tilbyr overnatting i koselige nyoppussede rom! Vi har 58 sengeplassar inklusivtto sovesaler. Fagerheim er ikke medlem av DNT, bestiller du rom hos oss får du eget rom med oppredde senger! Barn under 12 år bor hos oss til halv pris.

Du kan komme hit til fots eller med bil. Fjellstua vår ligger 14 km fra Haugastøl togstasjon! Ta kontakt med oss dersom dere ønsker transport fra og til toget!

Til bestilling og priser »

Hunder er også velkomne

Ta gjerne med deg hunden din til oss! Vi har rom der du har lov å ha med hund, så lenge den er i bur. Meld fra om dette ved bestilling.

Til aktiviteter og severdigheter »

Matglede

Det er viktig for oss på Fagerheim med ekte god mat laget fra bunn av med gode råvarer. All maten vi serverer er hjemmelaget og, så langt det lar seg gjøre, lokalt! Vi serverer 3-retters middag hver dag til overnattingsgjestene våre.

Ha et fantastisk opphold på Fagerheim!

Til mat og servering »

Nyheter

Skarverennet 2021

Skarverennet 2021 går av stabelen den 17/04 2021. Finn informasjon på Skarverennet.no. Fagerheim er et perfekt utgangspunkt for å gå Skarverennet og vi tilbyr overnatting, middag og frokost. Ta kontakt med oss for overnatting. I år selger Skarverennet billetter/startnumre med 100% penger tilbake garanti i tilfelle avlysning.

Les mer >>