Arrangement

Me elskar å skipa til tilstelningar i skjeringspunktet kultur og natur. Velkomen til fjells!
Dette skjer på Fagerheim:

Visekonsert med Ninna Gudmundsson

28. juli
Velkomen til visekonsert på Fagerheim med Ninna Gudmundsson. Ninna er viseartist, musikar och kompositør. Som frilansfiolinist har ho spelt på scener som Cirkus i Stockholm, legendariske Teatro Colón i Buenos Aires og Royal Albert Hall. De seinare åra har Ninna Gudmundsson gjeve eit stort antal konsertar med inderlege og rørande songar, både som soloartist ved pianoet eller med ulike ensemble.
Book rom

Yoga, fjelltur og fysisk fostring

1. - 3. sep
Frisk fjell luft, vakre Fagerheim Fjellstugu og flott turterreng i høstfarger! Det blir enkel yoga for å roe ned evt. stress og spenninger i kroppen. Fjelltur i lett terreng og litt trening for å styrke kjernemuskulatur. En herlig kombinasjon for å gi deg selv en liten pause og påfyll av energi. Kanskje du til og med har lyst til å bli med oss på et friskt fjellbad. Book rom og legg inn "YOGA" som merknad. Betaling ved utsjekk.
Book rom her

Polarhelg

22 - 24. september 2023
Vel møtt til Polarhelg på Fagerheim 22. - 24. sep, ei helg med foredrag, soger og sosialt samkome. Inspirasjon og ein gastronomisk historisk meny. Billett og rom kjøpast separat.
Bestill rom
Bestill billett

Kontakt oss

Kontaktskjema
crossmenuarrow-uparrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram